Darilni boni


Darilni boni

Želite obdarovati svoje bližnje in prijatelje, za katere veste, da želijo izpopolnit svoje kaligrafsko znanje? Darilni bon je naslovljen osebno na obdarovanja in vsebuje znesek, ki ste ga vi izbrali. Je lično, estetsko izdelan in darilno zapakiran, priložnosti primerno. Pripravljen za predajo.

Pripravili smo Vam darilne bone za:

  • 16 urne tečaje kaligrafije v vrednosti 145 €. Cena vključuje ves pisni pribor, vajenico in strokovno izvedbo 16 urnega tečaja v vrednosti 135€. V 10€ pa je zajet lično aranžiran darilni bon, spakiran v paketu in poštnina.
  • Individualne ure kaligrafije, kjer 150 € znaša 6 individualnih ur po 45 min, ki jih obdarovanec unovči po dogovoru, kar je ekvivalentno vsebini 16 urnega skupinskega tečaja. Individualni pristop traja manj časa, poteka intenzivno in od obdarovanca zahteva več samo angažiranosti. Seveda pa je od posameznika odvisno, kaj in koliko znanja želi pridobiti oz. nadgraditi. Zato pripravim program in študijsko gradivo za vsakogar individualno.
  • Darilni bon poljubne vrednosti, za katerekoli izdelke in storitve iz našega bogatega programa.

Darilni bon lahko naročite preko spodnjega obrazca. Po e-pošti Vam bomo poslali račun, bon pa Vam izdamo takoj, ko je plačan. Izbirate lahko med vsemi našimi tečaji razpisanimi po Sloveniji, v vam najbližjem kraju.