fbpx

Darilni boni


Darilni boni

Ali želite obdarite svoje bližnje oz. prijatelje, za katere veste, da sanjajo o izpopolnitvi svojega kaligrafskega znanje? Darilni bon je naslovljen osebno na obdarovanca, je lično opremljen, pripravljen za predajo.

Pripravili smo Vam darilne bone za:

  • 16 urni tečaj kaligrafije v vrednosti 150 €. Cena vključuje pero, perenik tuš, vajenico in strokovno izvedbo 16 urnega tečaja, ki bo vašega obdarovanca popeljalo v čudovit svet lepopisja. Udeleži se lahko katerega izmed razpisanih tečajev v lokacijah in terminih, objavljenih na naši spletni strani
  • Individualne ure kaligrafije v vrednosti 160 €. Cena vključuje pero, perenik tuš, vajenico in 6 individualnih ur po 45 min (3 x 2h), ki jih obdarovanec vnovči po dogovoru. Individualni pristop traja manj časa, poteka intenzivno in od obdarovanca zahteva več samo angažiranosti. Izobraževanje poteka v ateljeju na Griču nad Ptujem.
  • Spletni tečaj kaligrafije v vrednosti 155€. Celoten paket, ki zajema 35 kratkih filmov, vsebuje še vso potrebno gradivo in pripomočke (vajenica, 2mm pero, perenik, tuš) za izvedbo tečaja in nadaljnjega samostojnega učenja.
  • Darilni bon poljubne vrednosti, za katerekoli izdelke in storitve iz našega bogatega programa.

NAROČILO:

Darilni bon lahko naročite po mailu nrg@ustvarjalnost.si . Po elektronski pošti vam bomo poslali račun, bon pa vam izdamo takoj, ko je poravnan. Ob prijavi pripišite ime in priimek obdarovanca in vaš naslov za izdajo računa in prejem pošiljke. Bon vam lahko pošljemo tudi v pdf obliki in si ga natisnete sami, v primeru časovne stiske.