Pridruži se on-line KALIGRAFSKI MANIJI

Kaligrafija je moja strast.
Po letih vaje, mi je prinesla mir, v mojem, sicer, na 100 obratov delujočem umu. Ta preprost način meditacije v gibanju želim podelit z vami. Morda jo kdo na novo odkrije kot svoj način ohranjanja notranjega čustvene stabilnosti in fokusa na tukaj in sedaj. Kaligrafija je zagotovo odlična pot do ‘Biti prisoten v trenutku’.

Razpisujem on-line KALIGRAFSKO DELAVNICO. Če se želite priključiti, mi na Messenger posredujete vaš meil, da vam posredujem gradivo. Primerno za popolne začetnike in vse, ki se želite pridružiti vodenim KALIGRAFSKIM MEDITACIJAM, dokler to ponovno ne bo možno v živo. Pogoj je le, da že imate ali si lahko priskrbite svoje 2mm pero in tuš. Delavnice bodo potekala 40 min preko aplikacije Zoom.

Prvo on-line srečanje bo v torek, 14. 4. ob 9h. Naslednja skupina, za tiste, ki nimate peres in tušev in želite, da vam jih pošljem po pošti bo v četrtek, 16.4. ob 9h. Vi mi zraven meila pripišite še poštni naslov. Pošiljka vas bo stala 10 €. Račun prejmete po meilu.

On-line delavnice so brezplačne.

10 comments / Add your comment below

  1. Pozdravljeni! Z veseljem bi se udeležila vašega on-line srečanja. Potrebovala bi pa material. Lp Mojca

    Mojca Nemec
    Limbuška cesta 165
    2000 Maribor

  2. pozdravljena Natalija
    V kolikor je mogoče bi se še pridružila ali pa morda delala po posnetkih delavnic.namreč po prekinjenih delavnicah v Celju delam doma,nisem pa prepričana,če pravilno pišem ….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.