fbpx

Kaligrafski darilni bon na dom

* za on-line ure kaligrafije

Z darilom izpolnite nekomu skrito željo po prvih korakih v čudovit svet lepopisja. Delo poteka intenzivno, z veliko vzpodbude in dobre volje in omogoča samo angažiranost do prihodnjega srečanja.

Prednost individualnih ur na Griču, ko bo to ponovno mogoče pa je, da ustvarjate v energetsko podprtem objemu narave ob vzpodbudnem mentorstvu. Prav tako vam omogoča vpogled v atele in širok nabor izdelkov, ki nastajajo skozi leta. 

Individualna ura traja 45 min in znaša 25€ na osebo oz. 20€, če sta dva vzporedna enakovredna slušatelja. Smiselno je vzeti 2 uri skupaj. 

Za rezervacijo termina pišite na: nrg@ustvarjalnost.si

* za tečaj kaligrafije

Želite obdarovati svoje bližnje in prijatelje, za katere veste, da želijo izpopolnit svoje kaligrafsko znanje? Darilni bon je naslovljen osebno na obdarovanja in vsebuje znesek, ki ste ga vi izbrali. Je lično, estetsko izdelan in darilno zapakiran, priložnosti primerno. Pripravljen za predajo.

Pripravila sem Vam darilne bone za:

  • 16 urne tečaje kaligrafije v vrednosti 145 €. Cena vključuje ves pisni pribor, vajenico in strokovno izvedbo 16 urnega tečaja v vrednosti 135€. V 10€ pa je zajet lično aranžiran darilni bon, spakuran v paketu in poštnina.

Darilni bon lahko naročite preko meila nrg@ustvarjalnost.si Po e-pošti Vam bomo poslali račun, bon pa Vam izdamo takoj, ko je plačan. Izbirate lahko med vsemi našimi tečaji razpisanimi po Sloveniji, v vam najbližjem kraju. Bon nima časovne omejitve.

Izgled darila in več info na: https://kaligrafija.eu/domov/darilni-boni/